Vogelzang Wood Kerto Ripa Elements

Vogelzang is de enige leverancier in Nederland van Vogelzang Wood Kerto Ripa. Deze unieke samenwerking met Metsawood is een samenwerking waar we nog steeds trots op zijn.

Vogelzang Wood Kerto Ripa Elements

Met Vogelzang Wood Kerto Ripa Elements kunnen we tot 20 meter vrije overspanning realiseren. Deze vloeren zijn flexibel en snel te installeren. De zeer sterke dragende vloeren worden gemaak van meerdere lagen gelamineerd vuren hout en wordt onder CE keurmerk verlijmd

 

  • 20 meter vrije overspanning
  • Houten vloeren 
  • Duurzaam alternatief 
  • 5x lichter dan een betonnen vloer
  • Hout uit duurzame bossen

De Vogelzang Wood Kerto Ripa Elements Bestaan uit gelamineerd fineerhout. Dit hout wordt gebruikt voor meerdere doeleinden zoals, nieuwbouw, renovatie en reparatie. Vogelzang zet het in voor het maken van vloeren en platte daken.

Het materiaal is door de verlijming ongelofelijk sterk en maatvast. Het Kerto wordt geproduceerd uit 3 mm dik roterend gepeld zachthoutfineer. Dit fineer wordt aan elkaar gelijmd om een doorlopende plaat te maken. De Vogelzang Wood Kerto Ripa Elements producten zijn in het bezit van het CE-Keurmerk, dit door het research center of Finland. 

Meer producten

Prefab dakkapellen

Prefab wanden

Prefab Goten

Prefab dakelement

Neem contact op

Bezoek- en postadres

Galileistraat 18
7701 SK  Dedemsvaart

Productie- en afleveradres:

Galileistraat 18
7701 SK  Dedemsvaart

0523-615922

info@vogelzangdakelementen.nl