Prefab binnenwanden onder onze kap

Binnenwanden naadloos laten aansluiten op de schuinte van de kap? Bespaar veel tijd en moeite met onze prefab binnenwanden voor onder de prefab systeemkap.

Prefab binnenwanden onder onze kap

De prefab binnenwanden onder de kap zijn een nieuwe ontwikkeling binnen Vogelzang Dakelementen. Maar wel één die we na diverse pilots – meer dan 100 woningen – met een gerust hart in de markt durven te zetten.

Binnenwanden onder een hellend dak zijn bewerkelijke onderdelen. Zowel de draagconstructie als de beplating moet in het werk op de juiste schuinte worden gemaakt. Dat kost bouwtijd en levert veel bouwafval op. Daarbij moeten alle materialen ook nog eens naar boven worden gebracht.

  Beelden zijn gemaakt door Virtuallab Kelvin Leusink 06 – 23 53 38 46 | kelvin@virtuallab17.nl 

  Prefab op maat

  Prefab wanden kennen die nadelen niet. In de werkplaats zijn constructies en beplatingen vanuit 3D-tekeningen eenvoudig op maat samen te stellen, met optimaal materiaalgebruik zonder veel afval. De wanden kunnen vervolgens in één keer worden geplaatst, wat enorm tijd scheelt in het bouwproces. Doordat Vogelzang de binnenwanden combineert met de dakelementen kan het bedrijf garanderen dat beide bouwdelen exact op elkaar aansluiten.

  Vogelzang stelt de binnenwanden samen met duurzame materialen, hout, glaswol en fermacell gipsvezelplaten. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit en scoren gunstig qua milieubelasting en recycling.

  Duurzaam materiaal

  Glaswol is een isolatiemateriaal dat hoog scoort in de LevensCyclusAnalyses van bouwmaterialen. Dat blijkt ook uit de gegevens in de Nationale Milieu Database. We gebruiken glaswoldekens met meer dan 75% gerecycled glas.

  Ook fermacell gipsvezelplaten zijn milieuvriendelijke producten. De productie hiervan vindt plaats volgens een milieuvriendelijk proces op basis van uitsluitend natuurlijke materialen (gerecycled papier, gips en water) en zonder toevoeging van lijm. De platen zijn nagenoeg emissievrij gebleken en bevatten geen stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid, zoals formaldehyde

  De wanden hebben een dikte van 100 mm. Die dikte is afgestemd op de maatvoering van een stalen kozijn. Uiteraard zijn ook houten kozijnen toepasbaar. Electradozen kunnen worden ingebouwd, met een flexibele buis die uitkomt op het vloerelement.

  Meer producten

  Prefab Dakkapellen

  Vloeren

  Prefab Goten

  Prefab Dakelement

  Neem contact op

  Bezoek- en postadres

  Galileistraat 18
  7701 SK  Dedemsvaart

  Productie- en afleveradres:

  Galileistraat 18
  7701 SK  Dedemsvaart

  0523-615922

  info@vogelzangdakelementen.nl