Sterk in seriematig werk én specials

 Vogelzang Dakelementen heeft jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige prefab systeemdaken. We zijn sterk in seriematige productie, maar ook in het engineeren en produceren van specials in exclusieve vormen

Dakelementen

Specificaties

In eigen hand

Hoge Kwaliteit

Ketensamenwerking

Vogelzang prefab dakelement

Het prefab dakelement is de basis van ons bedrijf. We kunnen meer dan 100 prefab daken per week produceren. Daarmee zijn we een van de grootste prefab dakenleveranciers van Nederland. We engineeren elk dak tot een hoogwaardig product en staan in voor een snelle productie en betrouwbare levering.

Onze dakelementen zijn:

  • gemaakt van hout met PEFC en FSC keurmerk
  • hoogwaardig geïsoleerd met glaswol
  • KOMO-gecertificeerd
  • 100 % recyclebaar
  • hebben een grote vrijheid in vorm en detaillering

In eigen hand

Vogelzang werkt met professionele vakmensen die samen zorgen voor een dak met een hoge kwaliteit. Wij beheren het gehele proces van engineering en productie tot en met levering en montage. We hebben een uitgebreid machinepark in onze werkplaatsen en beschikken over een eigen wagenpark en buitendienst voor de plaatsing van onze daken.

 We zijn daarmee zowel ingesteld op snelle productie van seriematige kappen zoals voor rijtjeswoningen, als op de engineering van kappen in exclusieve vormen.

Hoge kwaliteit

Door de hoogwaardige engineering en prefabricage van onze dakelementen, staan wij garant voor een hoge kwaliteit. Wij produceren de elementen onder geconditioneerde omstandigheden, waardoor de continue kwaliteit gewaarborgd is. Daarin speelt ook duurzaamheid een grote rol. Onze materialen zijn volledig te recyclen en het hout wat wij gebruiken is FSC en PEFC gecertificeerd. We voldoen aan de Rc-waardes van het Bouwbesluit en kunnen naar wens ook eenvoudig hogere Rc-waardes realiseren. We minimaliseren het hout in de kap om koudebruggen te voorkomen en daarmee de dikte van de elementen zo beperkt mogelijk te houden.

Voor de aansluitingen van onze daken hebben we een aantal standaarddetails ontwikkeld die een hoge kwaliteit garanderen, met uiteraard aandacht voor de waterdichtheid maar ook voor de luchtdichtheid. Binnen die details is er volop variatie in maatvoering en dimensionering om te voldoen aan het gewenste architectonische beeld. Onze tekeningen zijn beschikbaar in 3D en in BIM.

Prefab dakelementen dragen ook bij aan de kwaliteit van het gehele bouwproces. Ze helpen bij het terugdringen van de faalkosten en beperken de hoeveelheid afval op de bouw.

Partner in de keten

Vogelzang Dakelementen gaat graag de samenwerking aan met bouwpartners om oplossingsgericht mee te denken in het bouwproces en de bouwtechniek. Waar kan het beter? Waar kan het efficiënter? Een goede samenwerking in de keten komt alle betrokkenen ten goede.

Ook in pilots in het kader van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) willen we graag als ketenpartner betrokken zijn. Met onze prefab producten staan we garant voor een hoge kwaliteit, die we ook volgens de vereisten van de Wkb willen borgen. We gaan graag de uitdaging aan om bouwers hiermee te ontzorgen.

Meer producten

Prefab Dakkapellen

Prefab Wanden

www.vogelzangdakelementen/vloeren

Prefab Goten

Neem contact op

Bezoek- en postadres

Galileistraat 18
7701 SK  Dedemsvaart

Productie- en afleveradres:

Galileistraat 18
7701 SK  Dedemsvaart

0523-615922

info@vogelzangdakelementen.nl