Een compleet dakelement met dakgoten 

Maak uw dakelement compleet met onze prefab goten. Wij produceren, leveren en monteren dakgoten in allerlei soorten en maten.

De dakgoot is een beeldbepalend element van een woning. Architecten ontwerpen ze dan ook in vele vormen, afmetingen en materialen. Volgelzang Dakelementen maakt het bouwers gemakkelijk om dit gootontwerp te realiseren en kan de betimmering van de goot probleemloos meenemen bij de productie van de dakelementen.

  Standaard

  De prefab dakgoot is veelal een bakgoot met een betimmering van WBP, in de RAL kleuren 9001 (crème-wit) en 9010 (wit). Maar er zijn in de praktijk meer afwijkingen dan standaard ontwerpen. Voor Vogelzang is dat geen probleem. Ons productieproces en ons machinepark is er op ingericht om de juiste gootbekleding op maat mee te leveren. Behalve WPB zijn ook plaatmaterialen mogelijk als Rockpanel en Eterniet en dergelijke. Ook zijn in WPB andere kleuren mogelijk. Voor een achteraf te monteren kunststof bekleding kunnen we de houten frames alvast meenemen in ons productieproces.

   Vooraf of achteraf monteren

   We kunnen de goten naar wens meeleveren in losse onderdelen of de gootbodem alvast aanbrengen. Het boeiboord leven we altijd los mee om in de bouw te monteren. Die zagen we op de juiste breedtemaat en leveren we mee in handelslengtes. De gootbodem monteren of leveren we in delen van 2500 mm. Dat zijn handzame lengtes om te monteren en sluit ook aan bij de gangbare plaatafmetingen.

   Aansluitingen

   Uiteraard brengt Vogelzang op de dakelementen alvast de benodigde slabbes en verankeringen aan. De geprefabriceerde onderdelen maken het gemakkelijk om de kap vervolgens snel af te bouwen. Daarna kan de – veelal – zinken goot er in en is de kap compleet. Door de hwa’s of tijdelijke hwa’s te monteren, blijft het onderliggende casco mooi droog. Vooral bij vers metselwerk is dat een belangrijk voordeel.

   “Wat de architect tekent kunnen we in principe maken, mits het te produceren is en mogelijk is wat sterkte betreft.”

   Meer producten

   Prebab dakkapellen

   Prefab wanden

   Kerto Ripa Vloeren

   Prefab dakelement

   Neem contact op

   Bezoek- en postadres

   Tottenhamstraat 26
   7701 BN Dedemsvaart

   Productie- en afleveradres:

   Galileistraat 18
   7701 SK  Dedemsvaart

   0523-615922

   info@vogelzangdakelementen.nl