Dakkapel: prefab op ons dakelement

Een dakkapel biedt ruimte onder de kap. Wij prefabriceren ze in allerlei varianten, die altijd exact aansluiten op ons systeemdak. Uiteraard voldoen onze dakkapellen aan de hoogste eisen.

Dakkapel van Vogelzang

De voordelen van een prefab dakkapel spreken eigenlijk voor zich. Het bespaart enorm veel lastig werk op het dak en dus bouwtijd, het vermindert faalkosten, het scheelt afval en de aansluitingen zijn perfect.

Vogelzang Dakelementen levert op verzoek prefab dakkapellen bij zijn dakelementen. Vogelzang levert maatwerk, maar heeft ook een aantal standaardmodellen in het assortiment.

Optimale combinatie

Met de combinatie van dakelement en dakkapel is de afstemming altijd optimaal. 3D-tekenwerk zorgt er voor dat de pasvorm en de maatvoering exact kloppen. Wij laten standaard onze dakkapel in de kap zakken. De dakkapel loopt daardoor door tot aan de onderzijde van de kap. Dit is maatvast en is gemakkelijker af te werken.

Uiteraard voldoen onze dakkapellen aan de hoogste eisen. Voor de wanden maken we gebruik van sandwichpanelen met een kern van PIR, die we zelf produceren. Daarmee kunnen we slanke wangen produceren die voldoen aan de eis van het Bouwbesluit van een Rc van 4,5 m2K/W.

Naar wens

Naar wens kunnen we de dakkapel leveren als ruwbouwelement of compleet afbouwen inclusief kozijn met glas, loodslabben, bekleding en hemelwateruitlopen. Wij bieden grote keuze in de afwerkingsmogelijkheden, zoals de gevelbekleding.

Als dakbedekking kiezen we voor EPDM. Die brengen we in principe altijd prefab aan. Alleen dan kunnen we instaan voor de kwaliteit van onze dakkapellen, ook als ze enige tijd in opslag staan voordat ze geplaatst kunnen worden.

Uiteraard produceren we onze dakkapellen uitsluitend met duurzaam gecertificeerd hout.

Meer producten

Prefab dakelement

Prefab wanden

Kerto Ripa Vloeren

Prefab Goten

Neem contact op

Bezoek- en postadres

Galileistraat 18
7701 SK  Dedemsvaart

Productie- en afleveradres:

Galileistraat 18
7701 SK  Dedemsvaart

0523-615922

info@vogelzangdakelementen.nl