Tekenaar/Programmeur (Autocad/hsbcad)

Vogelzang Dakelementen
Soliciteer nu

Tekenaar / Programmeur (autocad / hsbcad)

Fulltime 40 uur

 

Wie is Vogelzang Dakelementen
Een modern professioneel familiebedrijf wat al meer dan 30 jaar, kwalitatief hoogwaardige prefab dakelementen produceert waarbij ook dakkapellen, gevels, goten en sinds kort binnenwanden, tot het assortiment behoren.

Wij zijn op zoek naar een Tekenaar/Programmeur (Autocad/hsbcad) 

Ben jij iemand die het fantastisch vindt om ons te helpen slimmer en sneller te tekenen? Wij zoeken hulp voor onze collega die hier al dagelijks voor ons mee bezig is.  

We zoeken iemand die 3D kan denken en ervaring heeft met Autocad en misschien wel hsbcad. We zijn op zoek naar iemand die kan programmeren in TSL’s (Tool Script Language). Het is een scripting taal binnenin hsbcad verwant aan LISP van Autodesk. Het is geschreven in C waarmee je HSB commando’s kan automatiseren. Je hoeft hier geen ervaring in te hebben want dit kunnen we je leren. 

We zijn een bedrijf die innovatie zeker niet uit de weg gaat en daarom zijn we altijd opzoek naar de volgende stap. We zien dan ook nog veel mogelijkheden om ons tekenproces samen met jou nóg efficiënter te maken.  

Je komt te werken in een nieuw en duurzaam kantoor. Je krijgt een sparringpartner en een leuke afdeling met tekenaars om je heen. Jullie zullen samen in overleg gaan met collega’s en directie, nieuwe innovaties bedenken en uitvoeren. Door samen te klankborden, wat wekelijks gedaan wordt helpen jullie Vogelzang naar een volgend niveau.  

Vogelzang is een familiebedrijf die altijd streeft naar de beste kwaliteit.  

  

Salaris marktconform volgens CAO Timmerfabriek, aangepast naar ervaring en kwaliteiten.  

Interesse? Laat het ons weten, we gaan graag met je in gesprek.

Als jij je gegevens stuurt, nemen wij contact met je op

 

Bezoekadres

Galileistraat 18
7701 SK Dedemsvaart

Productie- en afleveradres:

Galileistraat 18
7701 SK  Dedemsvaart

0523-615922