Medewerker Zagerij

Vogelzang Dakelementen
Soliciteer nu

Medewerker Zagerij

Fulltime 40 uur

Wie is Vogelzang Dakelementen
Een modern professioneel familiebedrijf wat al bijna 40 jaar, kwalitatief hoogwaardige prefab Dakelementen produceert waarbij ook dakkapellen, gevels, goten en sinds kort binnenwanden, tot het assortiment behoren.

Wie zoeken wij?

Heb jij ervaring met een afkortzaag en werk je het liefste fulltime binnen in de werkplaats? Wil je daarnaast een vast contract verdienen bij een innovatief en gezond bedrijf? Dan bieden wij de baan die jij zoekt.
De werkzaamheden bestaan uit het zagen van hout op een afkortzaag. Wat je zaagt, weet je door de zaaglijst die je krijgt van je leidinggevende. Een heftruck certificaat is geen pre, maar wel mooi wanneer je deze in je bezit hebt.

 

Jouw werkzaamheden

  • Zagen op de afkortzaag
  • Alle voorkomende aanpak werkzaamheden
  • Zaaglijsten lezen
  • alle werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats;
  • werktijden: 07:30 tot 16:30

Wil je doorleren tot CNC Operator / machinaal houtbewerker? Of hoef je hiervoor niet door te leren, want deze kennis en ervaring heb je al in huis? Solliciteer dan!

 

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat er voldoende materiaal gereed staat voor de assemblage van onze prefab producten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het instellen en bedienen van de Mayer en de Holzma (CNC houtbewerkingsmachine) platenzaag en overige afkortzagen.

Wil jij werken met de nieuwste machines in een goed geconditioneerde fabriek met geautomatiseerde processen? Dan zoeken wij jou!

Vogelzang Dakelementen is werkzaam in de prefab houtconstructie en fabriceert houten daken en dakkapellen.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het instellen van de CNC houtbewerkingsmachine (platenzaag)

Kun jij zelfstandig werken en hoe je van een no-nonsens cultuur? Heb je daarnaast affiniteit met hout en weet je alles over het instellen en onderhouden van machines voor houtbewerking?

 

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

  • Ervaring als machinaal houtbewerker is een pre
  • Opleiding MBO niveau 2 (voorkeur opleiding machinaal houtbewerker)
  • Ervaring met technische gereedschappen
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

 

Wat mag je van ons verwachten:

Een full-time job bij een bedrijf met een goed toekomstperspectief, informele werksfeer en goede salariëring volgens cao Timmerfabrieken. De prefab houtbouw staat vanwege zijn onderscheidende duurzame producten volop in de belangstelling en daardoor kijken we de toekomst ook zonnig tegemoet.
Werken bij Vogelzang Dakelementen is werken bij een familiebedrijf waar innovatie, saamhorigheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Interesse? Laat het ons weten, we gaan graag met je in gesprek.

Als jij je gegevens stuurt, nemen wij contact met je op

 

Bezoekadres

Galileistraat 18
7701 SK Dedemsvaart

Productie- en afleveradres:

Galileistraat 18
7701 SK  Dedemsvaart

0523-615922