AutoCad Tekenaar

Vogelzang Dakelementen
Soliciteer nu

Tekenaar

Fulltime 40 uur

Wie is Vogelzang Dakelementen?
Een modern professioneel familiebedrijf wat al meer dan 30 jaar, kwalitatief hoogwaardige prefab dakelementen produceert waarbij ook dakkapellen, gevels, goten en sinds kort binnenwanden, tot het assortiment behoren.

Wat zoeken wij?
We zijn voor onze tekenkamer op zoek is naar een enthousiaste 2D / 3D tekenaar.

Wat we vragen we van jou?
Een opleiding op MBO niveau, ervaring met Autocad, kennis van de houtskeletbouw en houtconstructies in het algemeen. We gaan er vanuit dat Microsoft Office voor jou geen onbekende is. Mocht 3D tekenen middels HSB-cad tot je skills behoren, is dat een pre. Tijdens je werkzaamheden is het belangrijk dat je een teamplayer bent, goed kan communiceren en stressbestendig bent.

Wat zijn precies je werkzaamheden?
Je zal dakconstructies en hsb bouwdelen ontwerpen en uittekenen. Dit doe je aan de hand van informatie verstrekt door onze opdrachtgevers en bedrijfseigen details. Vanuit deze tekeningen maak je uittrekstaten en bestellijsten. Daarnaast heb je regelmatig overleg met onze calculatie, de werkvoorbereiding en de opdrachtgever.

Wat mag je van ons verwachten
Een full-time job bij een bedrijf met een goed toekomstperspectief, informele werksfeer en goede salariëring volgens cao Timmerfabrieken. De prefab houtbouw staat vanwege zijn onderscheidende duurzame producten volop in de belangstelling en daardoor kijken we de toekomst ook zonnig tegemoet.

Een leuke job voor jou? Wij denken van wel!

Vogelzang Dakelementen B.V.

 

Interesse? Laat het ons weten, we gaan graag met je in gesprek.

Neem contact op

Bezoekadres

Tottenhamstraat 26
7701 BN Dedemsvaart

Postadres:

Postbus 259
7700 AG  Dedemsvaart

Productie- en afleveradres:

Galileistraat 18
7701 SK  Dedemsvaart

0523-615922

info@vogelzangdakelementen.nl