Veelzijdig Vertrouwd Vakwerk

Van calculatie tot montage

= Van ontwerp tot productie

 

Calculatie

Vogelzang Dakelementen maakt van uw idee werkelijkheid. Wanneer uw aanvraag bij ons binnenkomt, wordt het project beoordeeld op haalbaarheid. Vervolgens bieden wij u een prijstechnisch zeer interessante- en constructief degelijke kapconstructie aan.

Tekenafdeling

Onze tekenafdeling beschikt over de nieuwste software, die voortdurend wordt doorontwikkeld. Hierdoor kloppen onze tekeningen en digitale informatie tot in het kleinste detail. Complexe constructies worden door onze hoogopgeleide tekenaars driedimensionaal uitgetekend. Hierdoor is ieder onderdeel niet alleen op maat vastgelegd, maar ook traceerbaar.

Machineafdeling

Deze werktekeningen worden vervolgens digitaal doorgezet naar onze moderne machinale afdeling, waar via een strakke productielijn wordt toegewerkt naar een uitmuntend eindproduct. Dankzij onze hypermoderne en goed geoutilleerde machine-afdeling kunnen wij alle machinale bewerkingen in eigen beheer uitvoeren.

Assemblage

Door de diverse bewerkingen met computergestuurde apparatuur uit te voeren, zijn al onze onderdelen maatvast. Vervolgens worden deze op onze productieafdelingen geassembleerd tot perfect passende en hoogwaardige dakelementen.

Transport

Met onze eigen transportafdeling verzorgen wij de transport van onze producten naar bouwprojecten in binnen- en buitenland. Doordat wij hierin niet afhankelijk zijn van derden, arriveren onze producten gegarandeerd op de juiste tijd op de juiste plek.

Montage

Onze deskundige montagemedewerkers verzorgen de montage van de dakelementen compleet of in samenwerking met de opdrachtgever. Wij hebben hiervoor de juiste apparatuur tot onze beschikking, zoals truckkranen en hoogwerkers.

Garantie

De KOMO/SHK garantie van Vogelzang biedt objectieve garanties. Bij Vogelzang wordt voortdurend geïnvesteerd in moderne machines en materieel. De mechanisatie is bij Vogelzang zowel in de werkplaats als op de bouw, altijd up te date.

"Een uiterst nauwkeurige maatvoering van de elementen verkort de bouwtijd en garandeert de hoogste kwaliteit"