Veelzijdig Vertrouwd Vakwerk

Over ons

Vogelzang Dakelementen is een echt familiebedrijf. Begonnen in een schuur achter het ouderlijk huis, groeide de onderneming onder leiding van de gebroeders Jan en Lucas Vogelzang en hun respectievelijke echtgenotes Tineke en Henny in dertig jaar uit tot een begrip binnen de dakenbranche. Tot een bedrijf waar kwaliteit, ontwikkeling en innovatie hoog in het vaandel staan.

Van links naar rechts: Jan, Tineke, Henny, Lucas

 

Inmiddels telt Vogelzang Dakelementen ruim 175 werknemers en is gevestigd op het bedrijventerrein Rollepaal in Dedemsvaart. “Als familie zijn we trots op wat we hebben bereikt, maar dat was ons nooit gelukt zonder onze medewerkers. Samen blijven we dagelijks aan het verbeteren en innoveren”, aldus Jan en Henny Vogelzang.

 

Productiehallen Vogelzang Dakelementen B.V.

Vogelzang Dakelementen werkt met de meest moderne technieken en innovatieve materialen en is als enige in ons land in het bezint van de felbegeerde internationale CE-markering. Deze markering is het bewijs dat onze productie voldoet aan alle internationale eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Deze CE-markering hebben wij ontvangen voor de Kerto-Ripa vloer- en dakelementen die wij sinds 2012 leveren.

 

Bij Vogelzang zijn de lijnen kort. Uw contactpersonen binnen ons bedrijf zorgen ervoor dat diverse werkzaamheden gedurende het complete proces van ontwerp tot en met de plaatsing van uw kap naadloos op elkaar aansluiten.

Offerte aanvragen?

Stuur ons een mail met uw naam en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met u op.